Bigs Oy

 

Kokenut ja luotettava kumppanisi rakennusasioissa | Helsinki, Espoo, Vantaa

Bigs Oy on vuonna 2010 perustettu, nopeasti kasvava rakennusyhtiö. Työntekijöillämme on vuosien kokemus niin uudisrakentamisesta, vanhojen rakennusten saneeraamisesta kuin rakennustöiden johtamisestakin.

Kattavan saneerauskokemuksemme myötä ydintoimintamme on keskittynyt putkiremontteihin ja linjasaneerauksiin purku-, asbesti- ja yleistöineen. Toteutamme putkiremontit ja linjasaneeraukset taloyhtiöissä koko pääkaupunkiseudulla aina Helsingistä Espooseen ja Vantaalle.

Tutustu lanseeraamaamme Onni-putkiremonttiin, sillä onni on putkiremontti.

Putkiremontit ja linjasaneeraukset asukasystävällisesti

Panostamme aktiivisesti toiminnan, menetelmien ja tuotteiden kehitystyöhön. Laatuvaatimuksenamme on tuottaa asiakkaillemme vaivattomia talotekniikkasaneerauksia laadukkailla ratkaisuilla ja palveluilla. Asukasystävällisyys tarkoittaa myös ystävällistä palveluasennetta ja asukkaiden huomioon ottamista.

Yksi tärkeimmistä linjasaneerauksen onnistumiseen vaikuttavista tekijöistä on onnistunut tiedottaminen. Asukkaiden ja kiinteistön käyttäjien tulee tietää ajallaan, miten saneeraus etenee ja miten se vaikuttaa kiinteistön käyttöön ja asumismukavuuteen.

Bigs Oy – laatua kiinteistösi käyttöön

Olipa kyseessä sitten haastava uudiskohde tai vaativa saneeraus, Bigs Oy on yhteistyökumppaninne kaikissa talotekniikkaurakoissa. Monipuolinen osaaminen ja kattavat resurssit mahdollistavat osallistumisen niin isoihin hankkeisiin kuin lyhytaikaisempiinkin pientöihin. Putkiremonttien lisäksi palveluihimme kuuluvat muun muassa KRV-urakoinnit, kylpyhuoneremontit ja rakennusten huolto- ja korjausmaalaukset.

Vankka kokemuksemme vaativista uudisrakennus- ja saneerauskohteista on luonut pohjan tehokkaalle, joustavalle ja laadukkaalle toiminnalle. Periaatteenamme on aina huolellinen suunnittelu ja nopea toteutus. Haluamme tehdä työt kerralla kunnolla!

Putkiremontti tulossa? Ota yhteyttä ammattilaiseesi!