Putkiremontti tulossa? Pyydä paikalle Bigs Oy | Helsinki, Espoo, Vantaa 

Putkiremontin suunnittelu ja toteuttaminen ei ole aina ruusuilla tanssimista. Onni-putkiremontin ansiosta se on onneksi entistä helpompaa.

Perinteinen putkiremontti vai käyttövesiputkien pinnoitus ja viemärien sukitus vai sittenkin yhdistelmä näistä? Tätä kysymystä monessa taloyhtiössä pohditaan tälläkin hetkellä. Kustannusten lisäksi valittu ratkaisu vaikuttaa seuraavan talotekniikkasaneerauksen ajankohtaan.

Jokainen taloyhtiö ja talo on omanlaisensa kokonaisuus. Toisin sanoen universaalia, kaikille sopivaa ratkaisua ei ole olemassa. Bigs Oy:n lanseeraama Onni-putkiremontti helpottaa edellä esitettyihin kysymyksiin vastaamista.

Homma haltuun

Kartoitamme taloyhtiön tilanteen ja taloteknisten järjestelmien kunnon halutessanne jo ennen hankesuunnittelun käynnistämistä. Kartoituksen pohjalta muodostamme yhdessä käsityksen putkiremontin järkevimmästä toteutustavasta.

Hankesuunnitteluvaiheen taloyhtiö toteuttaa valitsemiensa suunnittelijoiden kanssa. Bigs Oy on mukana perehtymässä suunnitelmiin. Tällä tavoitellaan ongelmien havaitsemista proaktiivisesti – ennen kuin ne ehtivät konkretisoitua. Laajan kokemuksemme ja kustannustietoutemme ansiosta osaamme arvioida suunniteltujen ratkaisujen kustannustehokkuutta – ja tarvittaessa esittää vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Toinen ja ehkä merkittävin hyöty suunnittelussa mukanaolostamme on suunnitelmapuutteiden ja kalliiden lisätöiden havaitseminen ennalta. Kaikkeen ei tietenkään voida varautua, mutta suurin osa lisätöistä voidaan välttää, kun suunnittelu ja käytännön kokemus kulkevat käsi kädessä.

Toteutussuunnitteluvaiheessa taloyhtiö etenee haluamallaan tavalla ja kilpailuttaa urakan valmiiden suunnitelmien mukaisesti.

Sanoista tekoihin

Suunnitteluvaiheen, urakoitsija-kilpailutuksen ja urakoitsijan valitsemisen jälkeen päästään tositoimiin. Onni-putkiremontin varsinainen käytännön työ alkaa suunnitellun aikataulun mukaisesti, usein kellarien asbestipurkutyöllä ja huoneistojen osalta linja/porraskäytävä kerrallaan. Työjärjestys sovitaan aina tapauskohtaisesti, ja oman huoneiston osalta kannattaa tukeutua yleis- ja linjakohtaisiin aikatauluihin.

Onni-putkiremonttioppaan ohjeiden avulla voit varautua tulevaan putkiremonttiin. Voit myös aina kääntyä puoleemme, mikäli tarvitset apua Onni-putkiremonttiin liittyvissä asioissa.

Onko putkiremontti ajankohtainen? Ota yhteyttä Bigs Oy:n ammattilaisiin!