Toimitila-, vesikatto- ja putkisaneerausten tekijä

Bigs Oy on puolellasi koko saneeraushankkeen ajan | Helsinki, Espoo, Vantaa


Bigs Oy:n toimintafilosofia kiteytyy neljään palvelulupaukseen:


1. Olemme apunasi koko projektin ajan. Voitte olla meihin yhteydessä jo ennen suunnitteluvaiheen alkua. Asiantuntemuksemme on käytössänne jo silloin, kun vertailette eri toteutusvaihtoehtoja. Kokeneet asiantuntijamme opastavat, kuinka putkisaneeraus, toimitilasaneeraus tai vesikattourakka käytännössä etenee. He auttavat myös oikean toteutustavan valinnassa.


2. Kiinteistöomaisuutesi on hyvissä käsissä.
Voit jättää talotekniikkasaneerauksen huoletta hoidettavaksemme. Pidämme taloyhtiöstäsi ja huoneistostasi yhtä hyvää huolta kuin ne olisivat omiamme. Kunnioitamme myös taloyhtiön osakkaita ja asukkaita ja autamme heitä koko projektin ajan.


3. Pidämme sinut ajan tasalla.
Yksi tärkeimmistä toimitila-, vesikatto- ja linjasaneerauksen onnistumiseen vaikuttavista tekijöistä on onnistunut tiedottaminen. Pidämme asukkaat ja kiinteistön käyttäjät ajan tasalla saneerauksen etenemisestä ja sen vaikutuksesta kiinteistön käyttöön ja asumismukavuuteen. Annamme selkeät ohjeet remonttiaikana vaadittavista toimenpiteistä. Näitä toimenpiteitä voivat esimerkiksi olla varastotilojen tyhjentäminen ja irtaimiston suojaaminen. Tiedottaminen alkaa aikaisessa vaiheessa ja jatkuu saumattomasti urakan ja takuuajan loppuun asti.


4. Osaavat tekijämme varmistavat laadukkaan lopputuloksen.
Laatu ei synny tyhjästä. Ammattitaitoiset asentajamme ja kokenut työnjohtomme varmistavat, että laajankin peruskorjaushankkeen kaikki palat pysyvät kasassa ja työt valmistuvat aikataulun mukaisesti. Meille laatu tarkoittaa myös ystävällistä palveluasennetta ja asukkaiden huomioon ottamista.

Ota yhteyttä remonttisi toteuttajaan jo tänään!