Katto vuotaa, 

mikä avuksi?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ammattitaitoista vesikattourakointia

Vesikaton korjaus ja asennus | Helsinki, Espoo, Vantaa


Palveluvalikoimaamme kuuluvat kattojen korjaus- ja uusimistyöt. Olemme erikoistuneet kerrostalojen sekä liike-, teollisuus- ja toimistorakennusten vaativiin tiili- ja peltikattourakoihin. Teemme vesikattourakointia Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä koko pääkaupunkiseudulla. Periaatteenamme on aina huolellinen suunnittelu ja nopea toteutus – tehdään kerralla oikein.


Kattoremontti alkaa suunnittelusta

Vesikattourakointi on yleensä merkittävä investointi, joten sen sisältö ja toteutus kannattaa suunnitella huolellisesti. Hyvin tehty suunnittelutyö takaa sen, että lopputuloksesta tulee juuri halutunlainen. Bigs-kattourakan lähtökohtana on tilaajan toiveiden mukainen, laadukkailla materiaaleilla ja oikeilla työtavoilla turvallisesti toteutettu lopputulos. Hoidamme koko urakan vaatimat tiedotus- ja oheisvelvoitteet, kuten katualueiden vuokraamisen ja telineasennukset sääsuojauksineen.

Katto vuotaa - mikä avuksi?

Vuotava vesikatto on yleinen ongelma, joka vaatii nopeaa reagointia. Katon rakenteisiin pääsevä kosteus voi aiheuttaa home- ja lahovaurioita sekä nostaa merkittävästi korjauskustannuksia.

Kun katon puuteet havaitaan ajoissa, on niihin mahdollista reagoida ennen kuin seuraukset ovat vakavia. Ajoissa tehty kattoremontti ehkäisee vuotoja sekä säästää suuremmilta vahingoilta ja kustannuksilta.

Pyydä tarjous vesikattourakoinnista!

Lataa esitteemme