Toimitilasaneeraus
mielessä?

Ota yhteyttä ammattilaisiin!

Toimitilasaneeraukset ja tilamuutokset

Uuden ilmeen toimitiloille tekee Bigs Oy | Helsinki, Espoo, Vantaa


Olisiko aika päivittää yrityksen toimitilojen ilmettä? Bigs Oy toteuttaa laadukkaasti niin pienet kuin suuretkin toimitilasaneeraukset. Kyseessä voi olla niin pieni pintaremontti kuin tuhansien neliöiden tilamuutoskin. Palvelemme yrityksiä kaikissa liiketoimintaan liittyvissä remonteissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä koko pääkaupunkiseudulla.


Liike- ja toimistosaneeraukset monipuolisesti

Teemme kokonaisvaltaisia tilamuutos- ja saneeraustöitä toimistoihin sekä liike- ja myymälätiloihin. Toteutamme kaikki toimitilasaneeraukset alusta loppuun sovitussa aikataulussa ja budjetissa.


Nykyaikaistamme vanhat toimitilat vastaamaan modernin yritysmaailmaan vaatimuksia. Voimme päivittää yritystilojen uuden ilmeen myös esimerkiksi vuokralaisen tai toimialan vaihtuessa.


Luotettava kumppani saneeraustöihin

Bigs Oy on kokenut toimitilasaneeraaja, joka on toteuttanut lukuisia liiketilauudistuksia erilaisissa kohteissa. Vahva alan osaaminen takaa hyvän lopputuloksen, joka vastaa sekä yrityksen toiveita että tarpeita. Olemme joustava ja tarkka saneerauskumppani, jonka kanssa yhteistyö sujuu mukavasti ja vaivattomasti.

Pyydä tarjous toimitilasaneerauksesta!